Datum:  30/05/2007
 
Besplatno, jednostavno i korisno za Vaš novčanik - AGLOCO™.
Agloco online
Što je AGLOCO™?
AGLOCO je sistem koji spaja oglašivače i online prodavače na malo sa njihovim potencijalnim kupcima - korisnicima interneta.
Kako mogu zaraditi?
Postanite član, download-ajte Viewbar™ te surfajte kako biste to inaće radili! Nije potrebno mijenjati svoje navike!
Viewbar™ će nadgledati vaše surfanje i prema tome prikazivati bitne reklame. Biti ćete plaćeni za svaki sat u kome je Viewbar™ uključen dok surfate (do pet sati u mjesecu). Ukoliko surfate sami kao jedini član zarada je zanemariva no to nije jedini naćin za profit, jer također ćete dobiti postotak za surfanje Vaših prijatelja, koje pozovete da se pridruze AGLOCO™.
Što se više članova preko Vas ili Vaših referala priključi u AGLOCO zarada je veća, a to možete izračunati na kalkulatoru zarade kod prijave na AGLOCO servis.


Your Friends Kako da pozovem prijatelje da se pridruže AGLOCO™?
Kada se ukljućite u AGLOCO™, primit ćete Vaš ID i vaš vlastiti link za (Pridruži se AGLOCO™) forumu. Vaši prijatelji trebaju samo pratiti taj link i prikljućiti se. Svakim Vašim prijateljem koga uključite znaći Vaš profit, a to će znaći i profit za prijatelje Vaših prijatelja, sve do petog nivoa pozivanja. Da bi ste više shvatili kako sistem funkcionira, molim pročitajte Agloco online
Da li je AGLOCO™ jos jedna piramidalna shema?
Apsolutno ne. Osnovni pokretač je veliki broj korisnika. AGLOCO™ je besplatan, pa ne može biti piramidalna shema.

Kako da znam da se ne radi o još jednoj prijevari?
Prijevare se obićno ne osnivaju od strane 15 ljudi, uključujući 8 Stanford MBA, koji imaju partnere u Univerzitetima kao sto su Stanford, Michigan, itd. te kompanijama kao sto su IBM te Wikia.Mogram li surfati na unaprijed odabranim stanicama (kao u auto-surf programima)?
AGLOCO™ se posebno brine o tome da korisnici ne trebaju mijenjati svoje navike surfanja. Kada surfate sa Viewbar™ koji je uključen, radite sve što bi radili kada je isti isključen.

Pa odakle novac dolazi?
AGLOCO™ zarađuje novac za svoje korisnike prodajom reklama koje se prikazuju na Viewbar™, kroz različite podružne programe i redirekcije na tražilice. Sve ovo je također objašnjeno na stranici Agloco online

Da li ovo stvarno radi?
Radi! Sličan sistem je već bio u toku 2000. godine, ali je doživio slom u dot-com krahu 2001. godine, zbog nezrelosti samog interneta te nedostatka modernih marketinških sistema. Pored svega, ipak je isplatio više od 100 miliona $ svojim korisnicima.

Moram li platiti učlanjenje?
AGLOCO™ Vam ništa ne naplačuje, sve je potpuno besplatno!

Što je sa sigurnosti? Ne bih želio da moj email bude prodan nekim kompanijama koje se bave prijevarom.
AGLOCO™ ima jednu od najboljih Polica Privatnosti (Privacy Policies). Pored toga što ima specijalno osiguranje, postoje predsjedavajući te CPO (Chief Privacy Officer) ćiji je posao da zaštite privatnost podataka AGLOCO™ korisnika!

Kako da se pridružim?
Sve sto trebate napraviti, je da kliknete Agloco online , upišete svoje podatke, skinete Viewbar™* te počnete surfati!

Ovo zvuči predobro da bi bilo istinito!
Svjesni smo i mi toga, ali izgubiti nemožete apsolutno ništa? Ne morate uložiti ništa osim Vašeg slobodnog vremena dok uključujete nove članove. Uloženi trud je zanemariv ako ga usporedimo sa privilegijama koje dobivate tako što ćete biti član AGLOCO™.

Imam još nekoliko pitanja, gdje da idem sada?
Ne zaboravite pročitati Kako to radi? Ili možete također pokušati naći odgovore na našem globalnom forumu: http://www.aglocoglobal.com/forum/showthread.php?

Ovaj tekst je u potpunosti prekopiran i skinut sa http://aglocomanija.bloger.hr/ u cilju Vaše zarade i promocije na internetu....
 
 
 
1